ApiCocktail® HEPATO - mix apicol pentru protectia si regenerarea celulelor hepatice by Dr. Ing. Cornelia Dostetan Abalaru apicultor - 225g

  • Producător: StrongLife
  • Cod produs: Produs apicol 100% natural
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 45,00 Lei
  • 36,00 Lei


Cost livrare 20 lei.

Retur simplu in 14 zile

Garantie producator

Plata in rate fara dobanda

Produs apicol 100% natural


Initierea si perpetuarea procesului hepatitic de cronicizare sunt determinate de alterarea procesului imun. Produsul și-a demonstrat eficacitatea in tratamentul bolilor hepatice cronice, actionand atat la nivel local cat si general prin protectie si regenerare hepatica. Produsul este o solutie naturala eficienta pentru a combate ficatul gras, ficatul marit. Administrarea amestecului complex de produse api-fito este eficienta in vindecarea bolilor hepatice cronice, cu rezultate vizibile in 3-4 saptamani.

 

 

COMPOZIȚIE : 

·         Miere

·         Polen

·         Păstură

·         Propolis

·         Apilarnil

·         Lăptișor de matca

·         Armurariu

 

Produsele apicole folosite sunt toate ROMÂNEȘTI, crude, proaspete sau congelate, netratate termic.

 

 

DESCRIERE :

APICOCKTAIL HEPATO este un amestec armonios din miere, polen, păstură, propolis, apilarnil, laptisor de matca si armurariu. Are un continut ridicat de proteine vegetale, aminoacizi esentiali, enzime, fermenti naturali, carbohidrati, fibre alimentare, pro si prebiotice, vitamine, minerale si microelemente atat de necesare mentinerii sanatatii noastre.

Mierea în sine este un element nutritional valoros produs de către albinele melifere din nectarul florilor sau din secreţiile care apar pe părţile vii ale plantelor sau din secreţiile care se găsesc acolo; nectarul floral sau/şi aceste secreţii sunt recoltate, transformate, combinate cu substanţe specifice ale albinelor, depozitate şi lăsate să se matureze în faguri. Datorită bogatei sale compoziţii în minerale şi în bioflavonoide, mierea are următoarele proprietăţi api-terapeutice: antiinflamatoare, antioxidante, de stimulare a regenerarii epiteliilor, endoteliilor şi a membranelor celulare, depurative, imuno-stimulante.

 

Polenul, constituit din grauncioare microscopice produse de anterele staminelor, este considerat un aliment complet datorita nutrientilor pe care îi contine. Are in compozitie aminoacizi (metionina. valina, jizina, cistina, glutamina. etc.), grasimi si mai ales acizi nesaturati (linol, acid linolic, acid arahidonic), fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi, contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovii si la fel de multa provitamina A, vitamina E, minerale (fier, magneziu), numeroase microelemente, multa lecitina si in special acizi nucleici

 

Pastura sau „painea albinelor” este polenul fermentat in conditii naturale in celulele fagurelui, constituind rezervele de hrana ale albinelor. Procesele biochimice de fermentare ii asigura conservarea si mai buna digestibilitate, are culoare cafeniu inchis si gustul dulce-amar-acrisor, datorita procesului de fermentare, si este un aliment bogat in carbohidrati, proteine, vitamine, aminoacizi si acid lactic.

 

Propolisul, numit și clei de albine, este o substanta rasinoasa aromata, colectata de albine de pe mugurii și axilele frunzelor anumitor arbori si folosita in principal pentru acoperirea peretilor interiori ai stupului si a daunatorilor intrati și omorați in stup. Efectele sale terapeutice sunt cunoscute inca din antichitate (bactericid, antiviral, antimicotic, antiinflamator, anestezic, analgezic, regenerator, antitoxic), fiind folosit terapeutic de medicina populara, iar in Egiptul Antic pentru mumificarea cadavrelor.

 

Apilarnilul este in principal un extract din larvele de trantor si mai contine mici cantitati de laptisor de matca, pastura, miere si propolis. Datorită compoziţiei sale complexe, principalele proprietăţi ale apilarnilului se află în zona nutriţiei, dar provinind în principal de la o structură „bărbătească”, are multe efecte întăritoare bărbăteşti. Principalele proprietăţi ale apilarnilului: stimulează anabolismul, are efect antiviral, biostimulant, măreşte puterea sistemului imunitar, îmbunătăţeşte memoria, îmbunătăţeşte ciclul menstrual la femei, măreşte performanţele intelectuale şi neuro-psiho-motricitatea la copii, măreşte apetitul, măreşte energia organismului, vitalitatea şi puterea regenerativă, măreşte rezistenţa generală a organismului la boli, are rol nutritiv, dietetic și stimulează glandele hipofizo-suprarenale.

 

Laptisorul de matca este secretat in glandele hipofaringiene ale albinelor doici, fiind folosit pentru a hrani toate larvele din colonie in primele trei zile de viata si reginele pe parcursul intregii vieti. Produs apicol de excepție cu cel mai mare continut de vitamine raportat la unitatea de volum, are proprietati imunostimulatoare si vindecatoare exceptionale, iar efectele sale asupra corpului uman sunt mai mult decat benefice.

 

Armurariul este folosit în scopuri terapeutice datorită conținutului de silibină (precursor de silimarină). Are actiune hepatoprotectoare, de reconstrucție a celului hepatice, favorizează eliminarea substanțelor toxice de la nivelul ficatului, stimulează activitatea vezicii biliare, combate riscul apariției calculilor biliari. Combate efectul nociv al alcoolului asupra ficatului.


INDICATII : 

Amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de mentinere si crestere a capacitatii de autoaparare a organismului, de sustinere a functiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central si a proceselor metabolice. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si contribuie la refacerea țesuturilor si a organismului in general. În mod particular:

§  mierea, polenul si propolisul stimuleaza functia de detoxifiere a ficatului, prin activarea proceselor enzimatice specifice.

§  propolisul stimuleaza imunitatea organismului si are o puternica actiune antivirala. Este un intens antioxidant, stabilizeaza membranele celulare si protejeaza ficatul impotriva toxicitatii alcoolului si medicamentelor hepatotoxice.

§  polenul hraneste si regenereaza ficatul, fie direct (prin aminoacizii esentiali si fitohormonii pe care ii contine), fie prin intermediul axului hipofizo-corticosuprarenal (stimulare energetica), fiind considerat cel mai bun aliment pentru ficat

§  armurariul asigură protejarea si regenerarea celulelor hepatice. detoxifierea ficatului si sustinerea functiilor acestuia prin acțiune antihepatotoxică, hepatoprotectoare și de regenerare a celulelor hepatice. 

 

CONTRAINDICATII :

Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate cunoscută la vreunul dintre componentele produsului. Se va administra sub supraveghere persoanelor diabetice.

 

ADMINISTRARE :

Câte 1-2 lingurițe (cca 7-15 g.) de 2 ori pe zi, cu 30 min. înainte de micul dejun și de masa de prânz
A se amesteca înainte de consum. Pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sanatate: la recomandarea medicului.

 

MOD DE PASTRARE :

A se pastra la loc uscat, racoros. A nu se depozita la temperaturi mai mari de 240C. Amestecul desigilat se pastreaza la frigider.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Produs apicol 100% natural