Produs apicol 100% natural
Produsul este conceput pentru intarirea sitemului
imunitar, revitalizarea si energizarea organismului, fiind un supliment nutritional,
revigorant, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Se recomanda ca
adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuală fiind un tonic general, în deficiente imunitare, intarzieri de crestere
la copii, stari de slabiciune, reumatism, afectiuni hepatice. Poate fi consumat
si de catre persoanele cu interdictie la consum de alcool (afectiuni hepatice,
ciroza etc.)
COMPOZIȚIE :
·
Miere
·
Polen crud poliflor
·
Extract de propolis
·
Larve de matcă
·
Apilarnil
Produsele apicole folosite sunt toate ROMÂNEȘTI, crude,
proaspete sau congelate, netratate termic.
DESCRIERE :
APICOCKTAIL FORTE este un amestec armonios din miere,
polen crud, păstură, propolis, laptisor de matca si apilarnil. Are un continut
ridicat de proteine vegetale, aminoacizi esentiali, enzime, fermenti naturali,
carbohidrati, fibre alimentare, pro si prebiotice, vitamine, minerale si microelemente
atat de necesare mentinerii sanatatii noastre.
Mierea în sine
este un element nutritional valoros produs de către albinele melifere din
nectarul florilor sau din secreţiile care apar pe părţile vii ale plantelor sau
din secreţiile care se găsesc acolo; nectarul floral sau/şi aceste secreţii
sunt recoltate, transformate, combinate cu substanţe specifice ale albinelor, depozitate
şi lăsate să se matureze în faguri. Datorită bogatei sale compoziţii în
minerale şi în bioflavonoide, mierea are următoarele proprietăţi api-terapeutice:
antiinflamatoare, antioxidante, de stimulare a regenerarii epiteliilor,
endoteliilor şi a membranelor celulare, depurative, imuno-stimulante.
Polenul, constituit din grauncioare microscopice produse de
anterele staminelor, este considerat un aliment complet datorita nutrientilor
pe care îi contine. Are in compozitie aminoacizi (metionina. valina, jizina,
cistina, glutamina. etc.), grasimi si mai ales acizi nesaturati (linol, acid
linolic, acid arahidonic), fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi, contine de
20 de ori mai multa vitamina A decat morcovii si la fel de multa provitamina A,
vitamina E, minerale (fier, magneziu), numeroase microelemente, multa lecitina
si in special acizi nucleici
Pastura sau „painea albinelor” este polenul fermentat in conditii
naturale in celulele fagurelui, constituind rezervele de hrana ale albinelor.
Procesele biochimice de fermentare ii asigura conservarea si mai buna
digestibilitate, are culoare cafeniu inchis si gustul dulce-amar-acrisor, datorita
procesului de fermentare, si este un aliment bogat in carbohidrati, proteine,
vitamine, aminoacizi si acid lactic.
Propolisul, numit
și clei de albine, este o substanta rasinoasa aromata, colectata de albine de
pe mugurii și axilele frunzelor anumitor arbori si folosita in principal pentru
acoperirea peretilor interiori ai stupului si a daunatorilor intrati și omorați
in stup. Efectele sale terapeutice sunt cunoscute inca din antichitate
(bactericid, antiviral, antimicotic, antiinflamator, anestezic, analgezic,
regenerator, antitoxic), fiind folosit terapeutic de medicina populara, iar in
Egiptul Antic pentru mumificarea cadavrelor.
Laptisorul de matca
este secretat in glandele hipofaringiene ale albinelor doici, fiind folosit
pentru a hrani toate larvele din colonie in primele trei zile de viata si
reginele pe parcursul intregii vieti. Produs apicol de excepție cu cel mai mare
continut de vitamine raportat la unitatea de volum, are proprietati
imunostimulatoare si vindecatoare exceptionale, iar efectele sale asupra
corpului uman sunt mai mult decat benefice.
Apilarnilul este in
principal un extract din larvele de trantor si mai contine mici cantitati de
laptisor de matca, pastura, miere si propolis. Datorită compoziţiei sale complexe,
principalele proprietăţi ale apilarnilului se află în zona nutriţiei, dar
provinind în principal de la o structură „bărbătească”, are multe efecte
întăritoare bărbăteşti. Principalele proprietăţi ale apilarnilului: stimulează anabolismul, are efect
antiviral, biostimulant, măreşte puterea sistemului imunitar, îmbunătăţeşte
memoria, îmbunătăţeşte ciclul menstrual la femei, măreşte performanţele intelectuale
şi neuro-psiho-motricitatea la copii, măreşte apetitul, măreşte energia
organismului, vitalitatea şi puterea regenerativă, măreşte rezistenţa generală
a organismului la boli, are rol nutritiv, dietetic și stimulează glandele
hipofizo-suprarenale.
INDICATII :
§ în cure de detoxifiere datorita proprietatilor
antioxidante
§ în perioade de convalescenta cu energie scazuta și astenii,
fiind o sursă intensa de vitamine naturale, usor asimilabile de catre organism,
§ pentru perioade de efort fizic si mental,
§ în deficiente de crestere și dezvoltare, fiind
regenerator de celule
§ pentru tratarea infertilitatii la femei și bărbați
§ poate reduce nivelul colestorului,si poate ameliora boli
ale sistemului nervos
§ recomandat in special pentru afectiuni hepatice dar si
pentru afectiuni grave tip cancer și scleroză multiplă, întărind sistemul imunitar.
CONTRAINDICATII :
Nu se administreaza persoanelor cu alergii la produsele
apicole. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. Se
va administra sub supraveghere persoanelor diabetice. Acest produs nu vindeca cancerul ci intareste organismul
sa lupte cu boala! În cazul unor afectiuni oncologice (tumori,
cancer) pacientul se va asigura ca nu a primit interdictia de a consuma produse
aapicole. Nu se administreaza (intern) copiilor cu vârsta sub un an.
ADMINISTRARE :
Adulti: 1-2
linguri/zi, administrat dimineata și seara pe stomacul gol.
Copii: 1
lingurita/zi, administrat dimineata pe stomacul gol.
A nu se consuma alimente si bauturi timp de 30 minute dupa
administrare!
MOD DE PASTRARE :
A se pastra la loc uscat, racoros. A nu se depozita la
temperaturi mai mari de 240C. Amestecul desigilat se pastreaza la frigider.