Cum comand

CUM COMAND

PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.stronglife.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor;

- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.stronglife.ro

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online / card bancar – exista posibilitatea achitarii in rate, maxim 6 rate, prin transfer bancar/ordin de plata sau ramburs (plata la curier in momentul livrarii coletului), in conditiile reglementate la Capitolul I sau VII din Termeni si Conditii, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.stronglife.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.


I. CUM CUMPAR

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online sau telefonic.

1) Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este receptionata si confirmata cu succes DOAR in momentul cand veti receptiona e-mail-ul ce atesta satusul comenzii "Comanda Confirmata". In momentul procesarii comenzii de catre www.stronglife.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

2) Comanda telefonica

Apeland 0737522022 un agent de vanzari www.stronglife.ro va va prelua comanda.

3) Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

- Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa confirmarea intregii sume in contul STRONG DRINKS SRL;

- Plata ramburs: platesti in numerar la livrare; 

- Plata cu Card ;

- Plata cu Card de Credit in maxim 6 rate fara dobanda.
Plata Rate

4) Livrarea

Pentru comenzile de minim 1000 Ron (inclusiv TVA) oriunde in Romania, costul este 0 lei, livrarea se face GRATUIT .

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 1000 Ron inclusiv TVA costul livrarii este:         
    - 20 Ron inclusiv TVA oriunde in Romania prin Fan Courier , Pentru livrarile in afara ariei de acoperire Fan Courier costul transportului este de (30 Ron inclusiv TVA) .

In cazul coletelor ce depasesc 5 Kg, se va percepe 1 Ron pentru fiecare Kg suplimentar.II. PRETURILE

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe stronglife.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 9% si 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.  


III. METODE DE PLATA

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare . Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1 din Termeni si Conditii). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea, acesta din urma eliberand documentele doveditoare  


IV. CUM CUMPAR SI PLATESC PRODUSE DE PE SITE-UL WWW.STRONGLIFE.RO PRIN TRANSFER BANCAR/ORDIN DE PLATA?

Puteti cumpara produse prin www.stronglife.ro urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos".

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

Daca adresa de livrare sau adresa de facturare sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

c. Alegeti modalitatea de plata

Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea "Detalii de plata" a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office [at] stronglife.ro, pentru a grabi procesul, altfel vom livra comanda dupa confimare soldului in conturile noastre